Är du nyfiken på hur det är att arbeta på Mondi?

Vi kan förklara det med bara fyra ord, titta på videon och se själv!

Se våra lediga jobb

 

Vilka är Mondi?

Vi är en global förpacknings- och papperskoncern med 21 000 anställda i över 30 länder. Vi arbetar med tusentals globala och lokala varumärken och erbjuder våra kunder ett brett utbud av lösningar där vi använder papper när det är möjligt och plast när det är lämpligt. Läs mer om vilka vi är.

Mondi i Sverige

Mondi Dynäs och Mondi Örebro är våra produktionsanläggningar i Sverige och tillsammans har vi cirka 400 anställda. Mondi Dynäs, vårt integrerade massa- och pappersbruk, är en av världens största producenter av oblekt säck och specialkraftpapper. Mondi Örebro är en ledande tillverkare av extruderingsbeläggningar som skapar hållbara barriärer mot t.ex. fukt, fett och vind. Vi levererar våra produkter över hela världen.
Läs mer om våra svenska produktionsanläggningar här.

Vårt hållbarhetsfokus

Hållbarhet är kärnan i vår affärsstrategi. Vi strävar efter att arbeta som ett ansvarsfullt företag som tillämpar en ansvarsfull styrning i all vår verksamhet och som förlitar oss på tydliga ramar för att kommunicera, mäta, förbättra och leverera mot våra ambitiösa hållbarhetsmål.

På Mondi är alla, oavsett position, engagerade i att bidra till en bättre värld.

Läs mer om Mondis åtaganden och mål, åtgärdsområden för hållbar utveckling och hur vi bidrar till de globala målen för hållbar utveckling.

Läs mer om Mondi Action Plan 2030

Din karriär på Mondi i Sverige

Letar du efter nya utmaningar och ansvarsfulla uppgifter? Har du precis avslutat dina studier och vill skaffa dig dina första arbetserfarenheter i ett globalt och hållbart företag? Då har du hamnat rätt. Vi är alltid på jakt efter talangfulla människor och erbjuder ett brett utbud av spännande karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Spana in vår lista med lediga tjänster och ansök nu!

Läs mer:

Möjligheter för studenter

Möjligheter för experter