Studenter

Är du full av idéer och energi och vill testa dina teoretiska kunskaper i praktiken? Vi erbjuder fantastiska praktik- och lärlingsplatser för att kickstarta din karriär i en snabb industrimiljö.

swerige studenter
Mondi-anställda diskuterar vid bordet

Examensarbete på Mondi

Studerar du fortfarande och vill skaffa dig dina första arbetserfarenheter på ett globalt och hållbart företag? Kom till oss på Mondi! Vi erbjuder spännande examensarbete inom en rad olika områden, såsom:

  • Hållbar utveckling av lösningar för behandling av avloppsvatten.
  • Energi- och miljöoptimering i produktionsprocessen.
  • Optimering av produktion, process eller kvalitet
  • Ersättning av produkter från icke förnybara råvaror med fiberbaserade produkter.
Ansök till vårt 18-månaders International Graduate Programme och bli en del av ett mångkulturellt team.

Är du redo att #MatchwithMondi?

Ansök till vårt 18-månaders International Graduate Programme och bli en del av ett mångkulturellt team.

Om Mondi Dynäs

Ett bildspel och vilka arbetsmöjligheter som finns hos oss.

Kontakta oss angående examensarbete

Om du planerar att skriva ditt examensarbete och vill ha ett globalt företag som partner, välkommen att kontakta oss!
Det är en bra möjlighet för dig som student att fördjupa dig inom ett ämne och samtidigt lära känna oss som företag bättre! Vi har en bred verksamhet med många intressanta ämnen och uppslag för examensarbete. Utveckla din fulla potential hos oss! Om du har ett eget förslag på examensarbete kan du skicka in en förfrågan med en beskrivning till någon av kontaktpersonerna för respektive land.

Att skriva ett examensarbete hos Mondi är ett bra första steg mot en spännande karriär. På Mondi kommer du att få arbeta med experter från olika områden och kulturer, utbyta kunskap och samarbeta i olika projekt. Hos Mondi finns också möjlighet för dig att prova på att arbeta i ett annat land under en period och att byta jobb utan att byta arbetsgivare.

Två kollegor på kontoret. Den främre pratar i telefon

Ansökningsprocessen

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Sök efter befintliga ämnen bland våra lediga jobb eller kontakta oss om du har ett eget ämne som du är intresserad av att fördjupa dig i. Våra rekryterare kommer att läsa din ansökan noggrant och om du motsvarar det vi söker kommer vi att kontakta dig för en första intervju. Om du blir slutkandidaten så börjar din anställning med en omfattande, individuell introduktionsplan. Under introduktionen kommer våra kompetenta medarbetare och chefer att guida dig in i ditt nya uppdrag och tillsammans hjälper vi dig att lyckas i din nya roll.

Gå med i vårt team och gör skillnad!